Κρέμα μπανάνα & κακάο – Πράσινη Σειρά
200gr
· Bιολογική κρέμα δημητριακών με μπανάνα & κακάο
· Παρασκευάζεται με νερό ή με γάλα
· Με βιταμίνη Β1* – υποστηρίζει το νευρικό σύστημα
· Με πολύτιμα δημητριακά ολικής άλεσης
· Περιέχει γλουτένη
· Χωρίς γάλα
· Χωρίς προσθήκη ζάχαρης1
· Χωρίς αρώματα
· Χωρίς χρωστικούς παράγοντες*
· Χωρίς συντηρητικά*
*σύμφωνα με τη νομοθεσία
1 τα συστατικά περιέχουν από τη φύση τους σάκχαρα
Τα πολύτιμα συστατικά HiPP
Mπανάνα* 45 % ,αλεύρι σίτου ολικής άλεσης* 23% , αλεύρι κριθαριού ολικής άλεσης*, αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης*, κακάο σε σκόνη* 0,6%, βιταμίνη B 1 .
*από βιολογική καλλιέργεια.
Barcode: 9062300134572
Βρείτε περισσότερες επιλογές στις κατηγορίες:
HIPP
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και στην επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή
Οδηγίες Χρήσης
Δυνατότητες παρασκευής κρέμας δημητριακών
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
1. Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι στους 50°C. Ετοιμάζετε περίπου 200 ml βρεφικό γάλα (π. χ. HiPP 2 ΒΙΟ COMBIOTIC®) .
2. Βάζετε σε ένα πιάτο 3-4 κουταλιές της σούπας (24 g) κρέμα δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο .
3. Προσθέτετε το έτοιμο βρεφικό γά λα στη σκόνη της κρέμας και ανακατεύετε.
4. Ανακατεύετε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή χωρίς γάλα με φρούτα
Βράστε 100 ml νερό και κρυώστε το στους 50°C* περίπου. Προσθέστε 2 μεγάλες κουταλιές (12 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο σε ένα μπολ, ρίξτε το νερό και ανακατέψτε. Προσθέστε 100 g HiPP Φρούτα (π.χ. Αχλάδι Williams) και ένα κουταλάκι ελαιόλαδο και ανακατέψτε. Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία .
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα
Προσθέστε 100 ml πλήρες γάλα και 100 ml νερό 1 σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε να πάρουν βράση. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει στους 50°C* περίπου. Προσθέστε 3-4 κ.σ. (24 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο σε ένα μπολ. Προσθέστε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατέψτε. Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία .
* Για ιδανική διαλυτότητα: μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά καυτό νερό για την παρασκευή της κρέμας
1 Η προσθήκη νερού είναι απαραίτητη για μείωση της περιεκτικότητας πρωτεΐνης του αγελαδινού γάλακτος σε επίπεδο που είναι κατάλληλο για τα παιδιά!
Συστατικά
Μέση διατροφική αξία |
Σε 100g σκόνης (% της ημερήσιας ημερήσιας ανάγκης**) |
Ανά έτοιμη μερίδα (% της ημερήσιας ημερήσιας ανάγκης**) |
Ενέργεια |
1.526 kJ/361 kcal |
634 kJ/151 kcal |
Λιπαρά |
|
|
εκ των οποίων: |
1,8gr |
4,0gr |
– κορεσμένα λιπαρά οξέα |
0,4gr |
2,3gr |
Υδατάνθρακες |
71,3gr |
21,8gr |
εκ των οποίων: |
|
|
– σάκχαρα 1 |
13,3gr |
7,9gr |
Εδώδιμες ίνες |
11,6gr |
2,8gr |
Πρωτεΐνες |
9,1gr |
5,5gr |
Αλάτι2 |
<0,05gr |
0,13gr |
Νάτριο |
<0,02gr |
0,05gr |
Βιταμίνη B1 |
1,2mg (240%) |
0,33mg (66%) |
* 24gr σκόνη + 100 ml νερό + 100 ml πλήρες γάλα (3,5 %λιπαρά)
Ανάλογα με τη μέθοδο παρασκευής, η θρεπτική αξία αν πτική αξία ανά μερίδα ενδέχεται να διαφέρει.
** % της διατροφικής τιμής αναφοράς (NRV)
1 τα συστατικά περιέχουν από τη φύση τους σάκχαρα
2 υπολογίστηκε με βάση τη φυσική περιεκτικότητα των συστατικών