Caudalie Travel Essentials Vinoclean Foaming Cleanser 50ml & Vinohydra Cream Moisturizer 15ml & Soleil Des Vignes Shower Gel 30ml & Vinotherapist Body Lotion 30ml & ΔΩΡΟ Νεσεσέρ

22,50

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 272435 Κατηγορίες: , ,

Icon 3 Ασφαλείς αγορές με κρυπτογράφηση SSL

Icon 1 Δωρεάν μεταφορικά άνω των 39€ και μέχρι 2kg βάρος

Icon 2 Αυθημερόν αποστολή για παραγγελίες πριν τις 12 μ.μ.

Icon 4 Αυθημερόν παραλαβή από το κατάστημα για παραγγελίες από Δευτέρα - Παρασκευή πριν τις 3 μ.μ.

Λογότυπο Caudalie για το κείμενο κάθε προϊόντος

Caudalie Travel Essentials Vinoclean Foaming Cleanser 50ml & Vinohydra Cream Moisturizer 15ml & Soleil Des Vignes Shower Gel 30ml & Vinotherapist Body Lotion 30ml & ΔΩΡΟ Νεσεσέρ

Το κιτ Caudalie Essentials περιέχει:

Αφρό καθαρισμού Vinoclean Fleur de Vignes 50ml:
Πλούσιος και αέρινος αφρός που καθαρίζει και εξυγιαίνει απαλά κάθε τύπο επιδερμίδας. Απαραίτητο στάδιο για τέλειο ντεμακιγιάζ, το Moisturizing Toner απομακρύνει τους τελευταίους ρύπους και τα ίχνη του μακιγιάζ ενώ ταυτόχρονα τονώνει την επιδερμίδα. To καταπραϋντικό και ενυδατικό Vinolevure συνδυάζεται με βιολογικό ροδόνερο για ματ όψη. Φρέσκια, καθαρή και άνετη, η επιδερμίδα είναι πλέον έτοιμη να δεχτεί όλα τα ευεργετικά συστατικά της περιποίησης.
Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και χωρίς οινόπνευμα, σέβεται τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας. Το φυσικό της άρωμα από βιολογικό ροδόνερο μετατρέπει το ντεμακιγιάζ σε μια στιγμή ευεξίας και απόλαυσης.

Ζελέ σταφυλιού Vinosource-Hydra 15ml:
Με δροσερή υφή όπως αυτή ενός σορμπέ και εξαιρετικά ανάλαφρη, απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα κι έτσι είναι ιδανική για τις κανονικές επιδερμίδες, ακόμη και τις ευαίσθητες.
Αμέσως μόλις την απλώσετε, μειώνει τη δερματική ευαισθησία και τις κοκκινίλες.

Αφρόλουτρο The des Vignes 30ml:
Αφρόλουτρο Σώματος για Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας. Η σύνθεση υψηλής ανοχής του Shower Gel Thé des Vignes δεν περιέχει σαπούνι και καθαρίζει απαλά. Αφήνει την επιδερμίδα διακριτικά αρωματισμένη με τη λατρεμένη μυρωδιά The des Vignes με νότες λευκού μόσχου, νερολί και τζίντζερ. Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Το Shower Gel The des Vignes είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες επειδή δεν περιέχει σαπούνι, parabens ή θειικά άλατα. Σέβεται το pH της επιδερμίδας σας και επομένως δεν διαταράσσει την ισορροπία της μικροβιακής σας χλωρίδας.

The des Vignes Hyaluronic Nourishing Body Care 30ml.
Ενυδατική Λοσιόν Σώματος για Κανονικές-Ξηρές Επιδερμίδες. Η Hyaluronic Nourishing Body Lotion ενυδατώνει και θρέφει εντατικά για απαλή, ελαστική και φωτεινή επιδερμίδα όλη την ημέρα, όπως μετά από μια περιποίηση στο Spa Vinotherapie. Η δροσερή και ελαφριά υφή της απορροφάται γρήγορα χωρίς λιπαρό αποτέλεσμα, αφήνοντας την επιδερμίδα διακριτικά αρωματισμένη.

Barcode: 3522932128326

 


Βρείτε περισσότερες επιλογές στις κατηγορίες:
CAUDALIE

Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και στην επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή