Korres Eau De Toilette Lefko 100ml

45,90 29,84

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 269962 Κατηγορίες: ,

Icon 3 Ασφαλείς αγορές με κρυπτογράφηση SSL

Icon 1 Δωρεάν μεταφορικά άνω των 39€ και μέχρι 2kg βάρος

Icon 2 Αυθημερόν αποστολή για παραγγελίες πριν τις 12 μ.μ.

Icon 4 Αυθημερόν παραλαβή από το κατάστημα για παραγγελίες από Δευτέρα - Παρασκευή πριν τις 3 μ.μ.

Λογότυπο KORRES για το κείμενο κάθε προϊόντος της σελίδας pharmabest

Korres Eau De Toilette Lefko 100ml

Το άρωμα καθαριότητας των φρεσκοπλυμένων σεντονιών, απλωμένων κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Αιγαίου.

Εμπνευσμένο από το λευκό των Κυκλαδίτικων σπιτιών και των ολάνθιστων κήπων κάτω από το ζεστό καλοκαιρινό ήλιο. Οι νότες του άνθους μιγκέ έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ εναλλάσσονται με τις νότες τριαντάφυλλου και παιώνιας. Η αρωματική συμφωνία ολοκληρώνεται με το musk, την πούδρα και το λευκό σανταλόξυλο, προσθέτοντας μια αίσθηση ζεστασιάς.

TOP NOTES: LILY OF THE VALLEY
HEART NOTES: ROSE, PEONY
BASE NOTES: MUSK, POWDER, WHITE SANDALWOOD

– 89% Φυσικό Περιεχόμενο
– Μπορεί να περιέχει ίχνη σιταριού / ξηρών καρπών
– Κατάλληλο για vegetarians
– Κατάλληλο για vegans

Barcode: 5203069130847


Βρείτε περισσότερες επιλογές στις κατηγορίες:
KORRES
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και στην επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή


Οδηγίες Χρήσης

  • Ψεκάστε απευθείας στην επιδερμίδα στα σημεία των παλμών (λαιμός, εσωτερικό καρπών / αγκώνων) και αφήστε να στεγνώσει αποφεύγοντας την τριβή για τη μέγιστη διάρκεια και απόδοση του αρώματος.
  • Για εξωτερική χρήση μόνο.

Συστατικά

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, ANISE ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL.

Πρόσθετες Πληροφορίες