To HiPP HA COMBIOTIC αποτελεί τη νέα γενιά υποαλλεργικού γάλακτος. Με υποαλλεργικές πρωτεΐνες και μοναδικό συνδυασμό από πολύτιμα συστατικά.
• Με φυσικούς γαλακτοβάκιλλους (L. fermentum), που αρχικά λαμβάνονται από το μητρικό γάλα. Το μητρικό γάλα περιέχει έναν μεγάλο αριθμό φυσικών καλλιεργειών, οι οποίες μπορεί να διαφέρουν μεταξύ τους.
• Υποαλλεργικές πρωτεΐνες: Οι πρωτεΐνες του γάλακτος είναι ένας καθοριστικός παράγοντας στην εμφάνιση αλλεργιών. Χάρη στον εξαιρετικά αποτελεσματικό διαχωρισμό πρωτεϊνών, το HiPP HA COMBIOTIC® περιέχει μόνο μικρές βασικές ενώσεις πρωτεϊνών, εύκολα ανεκτές από τον οργανισμό. Έτσι, το HiPP HA COMBIOTIC® συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου πρόκλησης αλλεργιών από πρωτεΐνες του γάλακτος.
• LCP (ωμέγα-3 και -6): Πολύ σημαντικά ιδίως κατά τους πρώτους μήνες ζωής, δεδομένου ότι ο οργανισμός των βρεφών σε αυτήν την ηλικία δεν μπορεί να παράγει ακόμα επαρκή LCP.
• Πολύτιμες πρεβιοτικές εδώδιμες ίνες: GOS (γαλακτοολιγοσακχαρίδια) από λακτόζη
Barcode: 4062300402782
Βρείτε περισσότερες επιλογές στις κατηγορίες:HIPP
Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και στην επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή
Οδηγίες Χρήσης
Χρήση
· από τη γέννηση, ως αποκλειστική τροφή ή ως συμπλήρωμα του μητρικού γάλακτος
· σε συνέχεια του θηλασμού ή άλλου υποαλλεργικού γάλακτος πρώτης βρεφικής ηλικίας
· μπορεί να χορηγηθεί ανάλογα με τις ανάγκες, όπως το μητρικό γάλα
Προετοιμασία γεύματος
Κατά την προετοιμασία γεύματος βρεφικού γάλακτος, τηρείτε πιστά τις οδηγίες χρήσης. Η παρασκευή με ακατάλληλο τρόπο για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, π.χ. λόγω ανάπτυξης ανεπιθύμητων μικροβίων. Για το λόγο αυτό, η τροφή πρέπει να παρασκευάζεται πριν από κάθε γεύμα και να χορηγείται αμέσως. Μη χρησιμοποιείτε υπόλοιπα τροφής που έχουν περισσέψει. Καθαρίζετε καλά το μπιμπερό, τη θηλή και το δακτύλιο. Αφού πάρετε από τη συσκευασία όσο προϊόν χρειάζεται, ξανακλείστε τη καλά, φυλάξτε τη σε χώρο ξηρό και σε θερμοκρασία δωματίου, και καταναλώστε μέσα σε 3 εβδομάδες. Μη ζεσταίνετε την τροφή στο φούρνο μικροκυμάτων (κίνδυνος υπερθέρμανσης).
Συστατικά
Λακτόζη, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο ❤, κραμβέλαιο, ηλιέλαιο), ορός υδρολυμένης πρωτεΐνης γαλακτος, γαλακτοολιγοσακχαρίδια λακτόζης, ορθοφωσφορικό ασβέστιο, χλωριούχο κάλιο, γαλακτωματοποιητής: εστέρες κιτρικού οξέος με μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, υδροξείδιο καλίου, ιχθυέλαιο 1 , έλαιο από M. alpina 1 , υδροξείδιο νατρίου, L-τυροσίνη, L-φαινυλανίνη, ανθρακικό μαγνήσιο, χολίνη, ινοσιτόλη, L-τρυπτοφάνη, βιταμίνη C, L-καρνιτίνη, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, παντοθενικό οξύ, φυσική καλλιέργεια γαλακτικού οξέος (Limosilactobacillus fermentum hereditum®) 2 , νιασίνη, βιταμίνη E, ανθρακικό ασβέστιο, θειικός χαλκός, βιταμίνη B 1, βιταμίνη A, βιταμίνη B 2, βιταμίνη B 6, ιωδικό κάλιο, θειικό μαγγάνιο, Metafolin® 3 (L-μεθυλοφολικό ασβέστιο), βιταμίνη K, σεληνίτης νατρίου, D-βιοτίνη, βιταμίνη D, βιταμίνη B12 .
1 LCP (ωμέγα-3 και -6) = πολυακόρεστα λιπαρά οξέα μακράς αλύσου
2 Limosilactobacillus fermentum CECT5716
3 Το Metafolin ® είναι καταχωρισμένο εμπορικό σήμα της Merck KGaA, Darmstadt, Germany
❤ Φοινικέλαιο από βιώσιμες πηγές, πιστοποιημένες από ανεξάρτητους οργανισμούς ελέγχου
Σύνθεση
ανά 100ml έτοιμου ροφήματος *
Ενέργεια 277 kJ/66 kcal
Λιπαρά 3,5 g
εκ των οποίων:
– κορεσμένα λιπαρά οξέα 1,2 g
– μονοακόρεστα λιπαρά οξέα 1,5 g
– πολυακόρεστα λιπαρά οξέα 0,7 g
Υδατάνθρακες 6,9 g
εκ των οποίων:
– σάκχαρα1 6,7 g
Εδώδιμες ίνες 0,3 g
Πρωτεΐνες 1,6 g
Αλάτι2 0,05 g
Νάτριο 0,02 g
Κάλιο 88,0 mg
Χλωριούχο άλας 41,0 mg
Ασβέστιο 50,0 mg
Φώσφορος 28,0 mg
Μαγνήσιο 5,10 mg
Σίδηρος 0,50 mg
Ψευδάργυρος 0,50 mg
Χαλκός 0,040 mg
Ιώδιο 10,0 μg
Σελήνιο 2,1 μg
Μαγγάνιο 0,017 mg
Φθοριούχο άλας 0,0052 mg
Βιταμίνη A 70,0 μg
Βιταμίνη D 1,2 μg
Βιταμίνη E 0,70 mg
Βιταμίνη K 5,1 μg
Βιταμίνη C 10 mg
Βιταμίνη B1 0,060 mg
Βιταμίνη B2 0,080 mg
Νιασίνη 0,40 mg
Βιταμίνη B6 0,040 mg
Φυλλικό οξύ 10,5 μg
Βιταμίνη B12 0,15 μg
Παντοθενικό οξύ 0,50 mg
Βιοτίνη 1,6 μg
L-καρνιτίνη 1,7 mg
Χολίνη 4,9 mg
Ινοσιτόλη 11,0 mg
Άλλες Διατροφικές αξίες:
LCP (Ωμέγα 3&6) 20,0 mg
Γαλακτοολιγοσακχαρίδια 0,3 g
1 από λακτόζη, το φυσικό σάκχαρο του γάλακτος (6,6 g/100 ml)
2 υπολογίζεται από τη φυσική περιεκτικότητα των συστατικών
Στα προϊόντα από φυσικές πρώτες ύλες, οι τιμές ανάλυσης υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Συσκευασμένο σε προστατευτική ατμόσφαιρα.
*Τυπικό διάλυμα: 13 g HiPP HA COMBIOTIC® + 90 ml νερό = 100 ml έτοιμου ροφήματος. 1 κοφτή μεζούρα = περ. 4,3 g HiPP HA COMBIOTIC®